A WhiteSkiff Csoport egy kockázati tőkebefektetéssel és ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégcsoport. Legfrissebb tagja, a WhiteSkiff Jobs Kft. 2017-ben alakult, az utóbbi években erősödő munkaerőpiaci nehézségekre való reakcióként. A cégcsoport saját célú munkaerő keresései kapcsán tapasztalt kihívások hívták életre ezt a vállalkozást, amely munkaerő-kiválasztással és közvetítéssel, személyzeti tanácsadással és vezetőkiválasztással foglalkozik.

Szolgáltatási portfóliónk felöleli a fizikai dolgozóktól és a speciális tudással rendelkező szakértőktől a közép- és felsővezetők keresésén és kiválasztásán, humán-erőforrás tanácsadáson át a közösségi média toborzási kampányig a korszerű kiszervezett HR-szolgáltatások teljes körét.

Olyan módszerekkel és eszközökkel dolgozunk, amelyek a saját HR-folyamataink kialakítása során az elmúlt években a legjobbnak bizonyultak. Ez a szemlétmód jellemzi a tanácsadási szolgáltatásaink minden típusát és fázisát az igények felvételétől a megbízás teljesítésének utolsó pillanatáig.

[xyz-ihs snippet=”szolgaltatasok-artablazat”]buy essay papers